Přihlášení Registrace Zaslat heslo
 

Ochrana osobních údajů

11.02.2010

Ochrana osobních údajů
Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží spotřebitelským úvěrem, souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté HDT impex s.r.o. za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být zpracovávány i společností Home Credit a.s., Moravské nám. č. 249/8, 602 00 Brno pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na webových stránkách společnosti Home Credit a.s. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb.o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Prohlášení o ochraně soukromí
HDT impex s.r.o. se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů?
HDT impex s.r.o. je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností.
HDT impex s.r.o. neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje?
HDT impex s.r.o. na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti, nabídky možnosti zaměstnání , atd. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup.

Údaje, které shromažďujeme?
HDT impex s.r.o. provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání materiálů. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Přístup k osobním údajům?
HDT impex s.r.o. pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli zkontrolovat a aktualizovat. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Proč tyto údaje shromažďujeme?
HDT impex s.r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů a služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů?
HDT impex s.r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Rychlé volby
NOVINKY
15.09.2017

Halloween 2017

Nový katalog s velkým výběrem strašidelných halloweesnkých dekorací.
Nově Vás doprava u nás bude stát jen 99 Kč!
Prodloužili jsme platnost akčních cen až do 15.9.2017
Zřídili jsme nové oddělení pro reklamace a servis.
18.08.2017

Hurá do ZUŠky

Blíží se konec prázdnin a tak jsme připravili velkou nabídku hudebních nástrojů pro začátek školního...
Další novinky
Zobrazit NÁKUPNÍ KOŠÍK
Košík je prázdný
NOVINKY EMAILEM

Vložte kod z obrazku
Nové letáky


ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

HDT impex s.r.o.
Botanická 3, 362 63 Karlovy Vary - Dalovice


LED obrazovky     Hudební nástroje Stagg     Profesionální zvuková technika     Světelná a zvuková technika
Zábavní technika      Software pro ovládání světelného parku       Hudební nástroje Dimavery       Omnitronic
Hudební nástroje      Zvuková technika      DJ technika      Profesionální reproboxy Verse
      Digitální pianino
Reprosoustavy a reproduktory      Zesilovače       Quad Lock       Klávesové nástroje      Sluchátka       Kytara
Kombo      Přehrávače       Mikrofon       Gramofon       Rack       Kabel       Case a kufry       Konektor      Tower
Stroboskop a strobe      LED efekty     Scaner      Moving head      Laser      Reflektor     PAR      Lampa a zdroj
SMD LED    DJ mix     Bubny a bicí nástroje    Touring a stage    Výrobník a esence     Housle a viola     Bubble
UV     Hudba a nástroje     Stativ a naviják      Dechy a dechové nástroje      Futurelight      Eurolite       Saxofon
 Květiny a květináče   Vánoční dekorace    Stojan a stojany    Literatura noty písničky   ALU Deco Truss Lock

Citronic    eLite    Antari    Software     Medeli     Remo    Stagg     Rey    Technics    Shure    Pioneer    Philips
Velkoplošná LED obrazovka       LED mantinel      Světelné LED pásky       Servis LED obrazovek       PixelWall

FB Hurrican K.Vary      8.HDT Cup 2014     Sportík KV 2014     Dárky pro děti      Vánoční dárky

statistics NetDirect